Все про гуманітарну складову - офіційно
ВАЖЛИВО

У Куп’янській громаді працює мобільний Центр надання адміністративних послуг

26 Квітня 2024, 16:49

Нещодавно мобільний Центр надання адміністративних послуг Куп’янської громади, що на Харківщині, отримав нове обладнання. Про це повідомляє РеІнформ із посиланням на Харківську обласну військову адміністрацію.

«Ще в лютому 2023 року на території Куп’янської громади нам вдалося відновити роботу Центру надання адміністративних послуг. Відтепер завдяки запуску мобільного ЦНАПу жителі мають ще кращий доступ до адміністративних послуг. Цифровізацію послуг особливо важливо впроваджувати на деокупованих територіях, оскільки знищено велику кількість об’єктів житлового фонду, адмінбудівель»,зазначив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Зазначається, що послуги ЦНАПу з використання сервісу «Кейс Мобільний Офіс» безкоштовні й доступні для:

  • жителів Куп’янської міської територіальної громади, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись (маломобільні) й потребують стороннього догляду;
  • жителів Куп’янської міської територіальної громади похилого віку від 70 років та старші.

Консультації можна отримати з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00 за номером: (098) 940-96-00.

Нове обладнання було отримано завдяки співпраці Харківської ОВА і Куп’янської МВА, USAID та Координаційного гуманітарного центру.

Нагадаємо, що на Львівщині у ЦНАПах рідні військовослужбовців можуть звернутися за консультацією до працівників ТЦК та СП.

Фото: Харківська обласна військова адміністрація