Все про гуманітарну складову - офіційно
ВАЖЛИВО

У Києві розпочався прийом заяв у перші класи

29 Березня 2024, 8:01

Нещодавно у комунальних школах столиці стартував прийом заяв від батьків дітей, що планують вступити до перших класів. Про це повідомляє РеІнформ із посиланням на  Київську міську державну адміністрацію.

Зазначається, що подати заявку можна не лише особисто, а й в електронному вигляді або у вигляді поштових листів. Для зарахування дитини до першого класу достатньо подати заяву одного з батьків у формі сканованих чи фотокопій. Оригінали документів, включаючи медичні висновки, можна буде представити пізніше. Основним критерієм прийому в перші класи є територіальна доступність.

«Як показує досвід минулого року, це найкомфортніший час для батьків, які вже визначились з тим, чи піде дитина до першого класу і до якої саме школи… Головним критерієм зарахування до перших класів є територіальна доступність, а саме закріплення відповідних адрес проживання дітей за певними школами. Жодні внески до благодійних фондів або навчання на підготовчих курсах не можуть стати пріоритетним фактором для зарахування», – йдеться у повідомленні.

Прийом документів триватиме до 31 травня.

Нагадаємо, що у Києві дітей-переселенців з Луганщини запрошують взяти участь у проєкті «Я серед своїх».

МІТКИ