Все про гуманітарну складову - офіційно
ВАЖЛИВО

У Полтаві запрацював новий молодіжний простір

28 Березня 2024, 10:54

Європейський Союз та Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні днями відкрили новий молодіжний простір на базі Центру культури та дозвілля у Полтаві. Про це РеІнформ повідомляє з посиланням на сайт UNDP.

Зазначається, що осередок стане місцем, де місцева молодь зможе пропонувати власні ідеї та поспілкуватися з однодумцями для покращення добробуту громади та розвитку волонтерства.

Крім того, центр допоможе налагодити діалог молоді та місцевої влади для поліпшення включеності молоді в процеси місцевого самоврядування та інтеграції переміщеної молоді в Полтавську громаду.

«Ми підтримуємо розвиток молодіжних ініціатив, завдяки яким молодь може самостійно приймати рішення та має вдосталь ресурсів для втілення власних ідей, зокрема тих, які стосуються відновлення та розвитку громад»,сказав керівник програм співробітництва Представництва ЄС в Україні Штефан Шльойнінг.

Молодіжний простір ініціатив створено на базі Центру культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Нагадаємо, раніше в школі №38 міста Полтави відкрили Цифровий освітній центр.